Tekst

 

Bouwgarant

BouwGarant-aannemers voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Zo bent u er zeker van dat u met een BouwGarant-aannemer een betrouwbare vakman in huis haalt.

Als u werkt met een BouwGarant-aannemer heeft u een aantal belangrijke zekerheden:

1. Juiste diploma's: als gevolg van het afschaffen van de Vestigingswet mag iedereen zich aannemer noemen. Stichting BouwGarant blijft echter het aannemersdiploma als labelvereiste handhaven. Veel bedrijven kunnen daardoor geen deelnemer worden van BouwGarant.

2. Aantoonbare ervaring: een BouwGarant-aannemer is minimaal twee jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. U schakelt dus een ervaren vakman in.

3. Bouwverzekeringen: een BouwGarant-aannemer is verplicht over een aantal verzekeringen te beschikken, zoals een doorlopende CAR-verzekering en de AVB-polis.

4. Duidelijke afspraken: de BouwGarant-aannemer legt samen met u alle afspraken vast. Van de eerste offerte tot en met de oplevering. Zo is er geen ruimte voor misverstanden en heeft u altijd een document om op terug te vallen mochten er onduidelijkheden zijn.

5. Kwaliteitscontroles: BouwGarant-aannemers worden periodiek getoetst door een onafhankelijke instantie. Als bedrijven niet aan de eisen voldoen, verliezen zij het BouwGarant-keurmerk.

6. VerBOUWgarantie: alleen als u werkt met een BouwGarant-aannemer kunt u de VerBOUWgarantie afsluiten. Dan bent u beschermt tegen de grootste financiële risico's van de bouw of verbouwing. Maar let op! U dient deze garantie zelf af te sluiten.
 
Kijk voor meer informatie: www.bouwgarant.nl
 

Terug naar Kwaliteit

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website