kwaliteit

Kwaliteit

Bouwgarant

BouwGarant-aannemers voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Zo bent u er zeker van dat u met een BouwGarant-aannemer een betrouwbare vakman in huis haalt. Klik hier voor meer informatie. Ons deelnamenummer is 2008007.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste brancheorganisatie in de bouw. Een belangrijk speerpunt voor Bouwend Nederland is het bevorderen en uitdragen van de kwaliteit van de producten van de bouwbedrijven. Klik hier voor meer informatie.

Fundeon

Alleen erkende leerbedrijven mogen opleiden. Het bedrijf wordt erkend voor de beroepsopleidingen die men in de praktijk verzorgt. De praktische uitvoering ligt bij de leermeester of praktijkbegeleider van het leerbedrijf. Klik hier voor meer informatie.

Financieel gezond

Bouwbedrijf Spruit bv heeft het Financieel Gezond Certificaat van Graydon ontvangen. De financiële situatie van Bouwbedrijf Spruit is door Graydon met een A-rating beoordeeld. Dit betekent dat u verantwoord zaken met ons kunt doen.

 

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website