Tevredenheidsmeter BouwGarant

20 januari 2022 11:46:06

Geplaatst door Bouwbedrijf Spruit BV


Klanten die bij BouwGarant een verbouwgarantie afsluiten, kunnen na de afronding van het werk een tevredenheidsmeter invullen op BouwGarant.nl. De afgelopen jaren hebben veel van onze klanten de moeite genomen om een tevredenheidsmeter in te vullen. Wij stellen de respons op het geleverde werk erg op prijs!

De resultaten:
Onze klanten zijn 'erg tevreden' met de uitgevoerde werkzaamheden, zo blijkt uit de ingevulde tevredenheidsmeters. Op de vraag "Wat is het eindrapportcijfer voor uw aannemer" werd gemiddeld een 8,7 ingevuld.

Het resultaat van het geleverde werk voldoet bij de respondenten aan de verwachtingen (8,5). Het resultaat ziet er degelijk uit (8,3), de medewerkers zijn deskundig en professioneel (rapportcijfer 8,9) en de dienstverlening van de aannemer krijgt maar liefst een 9,0! De respondenten gaven daarnaast unaniem aan dat zij Bouwbedrijf Ad Spruit zouden aanbevelen bij vrienden en familie.


Wij zijn blij dat onze inspanningen resulteren in tevreden klanten en zullen ons daar in de toekomst volledig voor blijven inzetten!

 

Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website