bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij

Bouwbedrijf Spruit bv is een familiebedrijf dat 50 jaar geleden is opgericht. Bouwbedrijf Spruit is uitgegroeid tot een solide en allround bouwbedrijf, dat bouwprojecten uitvoert in midden Nederland op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw voor de particuliere en zakelijke markt. Bouwbedrijf Spruit bv bestaat uit een vast team van 20 medewerkers, die al vele jaren met elkaar samenwerken en daarvoor volledig op elkaar zijn ingespeeld. Wij hechten veel belang aan continuïteit en vakmanschap. De knowhow en klantgerichtheid van onze medewerkers garanderen een optimaal resultaat. 

 

Werkwijze

Wij kunnen het gehele (ver)bouwtraject voor u verzorgen, van de bouwtekening tot de oplevering. Wij denken met u mee en adviseren u over de mogelijkheden, waardoor al uw woonwensen vervult kunnen worden. Het project wordt vooraf goed met u doorgesproken, waarbij wij alle mogelijkheden aangeven en daarover ons advies uitbrengen. Het gehele traject wordt vanaf de offerte tot aan de oplevering begeleidt door één persoon. Voor alle projecten zorgen wij voor overzichtelijke begrotingen, een duidelijke offerte en de benodigde tekeningen.

Onderaannemers

Wij beschikken over uitstekende contacten met professionele onderaannemers, met ieder hun eigen specialismen. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor het gehele bouwproces. Een strakke planning van de werkzaamheden draagt bij aan een zo kort mogelijke belasting van uw leefsituatie. Wijzigingen tijdens het bouwproces zijn voor ons geen probleem, mits het uiteraard in de planning past.

                                            

Werkplaats

Om u de hoogste kwaliteit te garanderen en bovendien echt maatwerk te bieden, verrichten wij alle voorbereidingen voor het uitvoeren van de werkzaamheden in onze eigen timmerwerkplaats. Wij beschikken over moderne machines, waarmee wij nauwkeurig, snel en op maat volgens uw wensen voor u kunnen produceren.

                                            

Showroom

In onze ruime showroom (150 m2) vindt u een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien en serres. U bent van harte welkom om u vrijblijvend te oriënteren en te laten adviseren. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op afspraak (tel. 0348-470505)

 
Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website