Tekst over foto's - Gastenboek

Reviews

Bekijk hier wat onze klanten zeggen over onze werkzaamheden.

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV
Reviews

Reviews

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV
Schrijf een reactie

Reactie schrijven

Vul uw gegevens in
Vul uw referentie in

Fam. Vendrig

13-11-2023

Dreamteam!! Vriendelijk en vakkundig!! Vanaf het begin tot en met oplevering is het werk conform afspraak gedaan. Tijdens de verbouwing duidelijk gecommuniceerd en steeds meegedacht in mogelijkheden / oplossingen. Onze tuinlodge is een prachtige ruimte geworden!! En de afwerking is zo mooi. Dank je wel aan het hele team!! We bevelen bouwbedrijf Spruit van harte aan en als wij een toekomstige klus hebben weten wij ze zeker weer te vinden!

I. v/d Vegt

10-7-2023

Hartelijk dank voor de perfecte uitvoering én plaatsing van de mooie pui; ik ben er heel blij mee!

Fam. Koning

10-5-2023

We zijn blij dat de verbouwing zo soepel is verlopen. Is naar volle tevredenheid afgerond. Enige puntje van feedback is dat de communicatie rondom de werkzaamheden door onderaannemers soms wat actiever had gekund. Al met al zullen we Bouwbedrijf Spruit zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een goede aannemer.

T. Swager

24-4-2023

Vorige week is bij mij een hefschuifpui geleverd en gemonteerd. Dit is naar mijn volle tevredenheid gedaan en ik ben erg blij dat de twee heren die de schuifpui hebben geplaatst, als extra service de oude luxaflex hebben verwijderd en een internetkabel in de goot onder de schuifpui hebben weggewerkt. Misschien kleine dingen, maar voor mij heel waardevol dat dit gebeurd is. Waarvoor mijn hartelijke dank!

Roy en Gonnie

23-3-2023

Bouwbedrijf Spruit uit Montfoort heeft bij de renovatie van onze woonboerderij echt vakmanschap geleverd. Het mooie ontwerp van Studio Vendrig was de basis van een soepel lopende verbouwing waardoor we binnen een paar maanden al de compleet verbouwde woning konden betrekken. Alle contacten met onderaannemers werden uit handen genomen en waar nodig konden we blijven meedenken. Super professioneel, veel dank!

Marcel en Esther Ruikers

6-2-2023

Eind september is Bouwbedrijf Spruit gestart met een uitbouw en verbouw van onze woning. Het hele traject is super gelopen en echt exact volgens de vooraf ontvangen planning uitgevoerd. De mannen hebben vakwerk geleverd en er werd goed meegedacht met onze wensen. De verbouwing heeft slechts drie maanden geduurd en we kunnen terugkijken op een stressloze verbouwing!

Saskia Schiereck

9-1-2023

De metamorfose van ons huis os heel erg goed geslaagd dankzij bouwbedrijf Spruit. Ze denken mee ( bijvoorbeeld juiste isolatieadviezen) en leveren echt goed werk. Een grote verbouwing geeft altijd onvoorspelbare tegenvallers ( in ons geval uitgestelde vergunningen en specifieke bouweisen) maar met bouwbedrijf Spruit is altijd een oplossing gevonden. Bouwbedrijf Spruit staat voor ons voor verbouwen met een goed en veilig gevoel, met topmaterialen en voor zeer schappelijke tarieven.

Fam. Vrankrijker

27-12-2022

Patrick en Danilo hebben uitstekend vakwerk geleverd! We zijn er heel tevreden over. Het ziet er keurig uit.

Bill Bulham

8-12-2022

Heel erg bedankt, de jongens hebben geweldig werk geleverd bij het plaatsen van de kozijnen, ik ben erg blij met het resultaat.

W. van Kooten, Van Kooten Vleesgroothandel bv

9-9-2022

We zijn uiterst tevreden over de samenwerking, uitvoering en het resultaat van de nieuwbouw en verbouwing van ons bedrijfspand. Bedankt!!

Mevr. Meijer

8-9-2022

In onze woning zijn nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. We zijn zeer tevreden over hoe de werkzaamheden aan ons huis zijn verricht. We profiteren er nu al van met dit warme weer, want binnen is het lekker koel en later in de winter zullen we het nog meer merken.

Jo

8-6-2022

Bouw bedrijf Spruit heeft een nieuwe kozijn voor ons ingezet. Wij zijn heel blij ermee! Uitstekende kwaliteit en heel netjes afgewerkt.

pat

25-5-2022

Bij ons onlangs een verbouwing gedaan en we zijn meer dan tevreden! Vanaf het begin duidelijke communicatie en alles in goed overleg. Mooi werk afgeleverd!! 

Hans en Thea

2-2-2022

Bedankt voor het mooie werk! Het ziet er perfect uit!

Fam. van Vught

20-1-2022

Wij willen Spruit de complimenten geven voor het hoge afwerkingsniveau van onze kunststof kozijnen, dakkapel renovatie en schuifpui. We zijn er erg content mee.

Marco

20-1-2022

Bouwbedrijf Spruit heeft bij ons de zolderverdieping verbouwd. Wij zijn blije mensen! Het is nagenoeg exact geworden als wij voor ogen hadden en de verbouwing is prettig verlopen.

Gerbert en Angela van der Ven

9-7-2021

De mannen van bouwbedrijf Ad Spruit hebben bij ons een aanbouw gerealiseerd. Wat een vakwerk is er geleverd door deze mannen. De mannen van bouwbedrijf Spruit hebben een prettige manier van communiceren. Alles is bespreekbaar. Onze wensen zijn volledige opgevolgd. Wij wilde een aanbouw zonder dat er balken en/of hoogte verschillen zichtbaar zouden blijven. Dat is meer dan goed gelukt. Wij genieten elke dag van de extra ruimte die we hebben gekregen door de aanbouw. Bedankt mensen van Bouwbedrijf Ad Spruit.

Fam. Houweling

27-5-2021

We hebben het afgelopen weekend de pui non-stop bewonderd! Het resultaat is volledig zoals we gehoopt hadden. Met een extra compliment voor de manier van plaatsen; erg secuur, netjes en helemaal schoon achtergelaten. Dank!!

Erika Kranenburg

17-5-2021

Bouwbedrijf Ad Spruit heeft de gevel van mijn vaders huis voorzien van nieuwe gevelbeplating, overstek, kozijnen en voordeur. Wat een prachtig eindresultaat! En wat een vakmannen, want bij een oud huis weet je nooit wat je tegenkomt, maar met hun kennis en kunde weet je zeker dat het altijd goed komt.

Marko

1-4-2021

Onze zolderverbouwing is afgerond, Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

Michiel

17-12-2020

Vorig jaar de eerste verdieping kozijnen&ramen laten vervangen door kunststof, begin dit jaar een grotere dakkapel laten zetten. Duidelijk voortraject, er wordt goed meegedacht en geadviseerd. Prettige/snelle duidelijke communicatie zowel met kantoor als de mannen die de klussen deden. Eindafrekeningen cf offerte, aanpassingen waren fair, sowieso vonden wij de prijs zeer concurrerend. En ook nazorg prima, kortom wij vinden Spruit een echte aanrader!

Pieter

11-11-2020

Bouwbedrijf Ad Spruit heeft een aanbouw met garage gerealiseerd bij onze woning. De voorgesprekken met goede adviezen gaven al een goed gevoel dus we besloten de offertes van andere aannemers terzijde te leggen en met Spruit verder te gaan. De uitvoering verliep ook uitstekend met fijne en goede vakmensen waar we ook goed contact mee hadden. Wijzigingen waren altijd bespreekbaar en natuurlijk loopt er wel eens iets anders dan verwacht, dat overkomt de beste, en dan komt het er op aan hoe het wordt opgelost. Nou,wat dit betreft kan ik zeggen dat men ook deze kunst goed verstaat. Enkele restpuntjes, die je altijd wel hebt na afloop, werden ook snel afgehandeld. Zelfs toen we na een jaar nog ergens tegenaan liepen, werd het zonder problemen en onder garantie opgelost. Als we weer eens bouwplannen hebben dan gaan we zonder twijfel wederom naar Bouwbedrijf Ad Spruit.

Elisabeth

5-7-2020

Vorig jaar september kochten mijn vriend en ik een huis waar houten kozijnen in zaten. Het hout was nog in goede staat, maar we wilden graag kunstof kozijnen en de voordeur was waardeloos en ook wilden we graag achter openslaande deuren. Ik wilde het graag door Bouwbedrijf Ad Spruit laten doen. Dus hebben we een afspraak gemaakt en werden we heel goed ingelicht over de mogelijkheden en materialen door Remko. We hebben ook offertes bij anderen bouwbedrijven opgevraagd en die waren iets goedkoper, maar de informatie die we daar kregen was nihil. Bouwbedrijf Ad Spruit gaf ons een heel goed gevoel en we wilden alleen met hun in zee. We zijn zo blij dat we ons gevoel hebben gevolgd want het is echt geweldig wat ze afgeleverd hebben! Ondanks dat mijn vriend en ik een aantal maal dingen hebben gewijzigd bleven ze bij bouwbedrijf Ad Spruit professioneel en adviseerde ons ook in de veranderingen. Patrick en Said hebben de kozijnen geplaatst en hebben het echt top gedaan! Toen het klaar was waren er kleine puntjes die nog gedaan moesten worden. Dat is allemaal keurig afgehandeld. En de kwaliteit van de kunstof kozijnen is super! Dank jullie wel! Het mag dan iets meer kosten, maar je hebt kwaliteit en super advies! Ze denken echt met je mee bij Bouwbedrijf Ad Spruit. Ik kan het iedereen aanraden!

Fam. Meijboom

24-6-2020

Vorig jaar april zijn we begonnen met de bouw van ons huis. Via via werd Bouwbedrijf Spruit bij ons aanbevolen en na prettige kennismakingsgesprekken met Peter zijn we de bouw gestart. We hadden te maken met twee vaste werknemers, dat werkte heel prettig. We kregen een planning waardoor we wisten wat de voortgang was en daarop konden wij ook andere planningen maken. De voortgang verliep zeer voorspoedig, Er zijn geen bijzondere vertragingen of moeilijkheden geweest. De samenwerking met de mensen op de bouw verliep heel goed. Er kon overlegd worden en veranderingen konden doorgevoerd worden. Als er vragen waren, werd gekeken of dat mogelijk was, of hoe dat op te lossen was. Veelal was alles mogelijk (niet in eerste instantie geen 'nee', maar altijd oplossingsgericht). Ook was het prettig dat er meegedacht werd, er werd advies gegeven en dat was heel prettig. Rudi is zeer precies en netjes. Hij heeft samen met zijn collega's en onderaannemers prachtig werk en op tijd geleverd! Door korte lijnen te hebben met vaste aanspreekpunten verliep alles zeer voorspoedig en was het huis in december klaar. We kijken met een tevreden gevoel terug op de bouw en genieten nu erg van ons nieuwe huis. Dank daarvoor!

Fam. Groen

9-12-2019

Heel hartelijk dank voor de prachtige pui!! Wat een vakwerk! Wat een vaklui: Patrick, Stephan, Gaby en Rik!! En jij natuurlijk Peter; zo goed gemeten en geadviseerd! Kortom, blij en tevreden met het resultaat!!

Fam. Sluijk

9-12-2019

Vorige week hebben jullie bij ons de schuifpui vervangen en het houtwerk en de deuren gedaan. Wij kunnen niet anders zeggen dan helemaal top! Aardige mannen ook die er waren!

Fam. Elbers

21-11-2019

Gisteren en vandaag hebben jullie bij ons de kozijnen vervangen. Helemaal naar wens, netjes gedaan. Complimenten voor jullie mensen, echt super gedaan, Wij zijn blij.

zalencentrum St. Joseph Montfoort

5-11-2019

Realisatie bouw opslagruimte, overkapping, vervanging tuinmuur, fundering, elektrische schuifpoort en aanleg parkeerplaats voor 14 auto's. Montfoort voor Montfoort en door Montfoort. In samenwerking met Bouwbedrijf Spruit, architectenbureau Witjes en enkelen ander Montfoortse onderaannemers is deze klus geklaard. Wij kunnen niet anders concluderen dat door Peter, John en Frits een prachtig stukje vakwerk is afgeleverd. Al met al een welkome uitbreiding voor bezoekers en medewerkers.

Fam.Schoenmaker/Weerdenburg

1-11-2019

In de herfstvakantie zijn op de begane grond onze houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen en deuren. Dit is weer perfect uitgevoerd door de firma Spruit. We zijn zeer tevreden.

D. Heijting

12-6-2019

Bedankt! Goed werk geleverd!

Boer Hans Activteiten

21-5-2019

Jullie hebben de verbouwing van onze feestlocatie fantastisch gedaan! Goed met ons meegedacht en het is prachtig geworden! Bedankt Bouwbedrijf Ad Spruit????

Gerard Blok

28-4-2019

In november 2018 besloten wij de houten kozijnen aan de voorzijde van onze woning te vervangen door kunststof kozijnen. Een uurtje goede voorlichting en een duidelijke toelichting via de modellen in de showroom was genoeg om een besluit te kunnen nemen. Een en ander kwam keurig op papier en werd voorzien van een prijsopgave. Volgens afspraak werd in februari met de werkzaamheden gestart. Twee vakkundige en betrouwbare medewerkers hebben in een week tijd het werk uitgevoerd. Het resultaat is mooier geworden dan wij hadden verwacht. Mocht iemand het resultaat willen bekijken dan zijn ze van harte welkom. Bouwbedrijf Ad Spruit en medewerkers hartelijk dank. Fam Blok

Evert en Wilma Versloot

9-12-2018

Na een lange periode van voorbereidingen begon Bouwbedrijf Ad Spruit in augustus 2017 met de bouw van ons huis aan de IJsselkade in Montfoort. Op deze voor ons heel bijzondere plek werd eerst het oude huis afgebroken, gevolgd door de bouw van een nieuwe vrijstaande woning met kelder. Als gevolg van de ligging van de kavel moesten we met specifieke wensen t.a.v. ligging en afmeting van het huis rekening houden. Ook tijdens de bouw kom je nog onverwachte situaties tegen die om een oplossing op maat vragen. Wat is het dan heerlijk om met een bouwbedrijf te werken dat degelijk vakmanschap koppelt aan flexibiliteit en klantgerichtheid. Wij hebben het zeer op prijs gesteld dat Peter, Rudi en de andere mannen gevraagd en ongevraagd advies gaven. Altijd in goed overleg op zoek naar de beste oplossing. In mei 2018 konden we dan eindelijk ons droomhuis betrekken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en genieten nog elke dag van ons heerlijke huis op deze prachtige plek. Alle medewerkers van Bouwbedrijf Ad Spruit hartelijk bedankt voor jullie geweldige werk!

Cok en Joke Kromwijk

28-11-2018

Begin dit jaar hebben we ons huis door Bouwbedrijf Ad Spruit laten verbouwen met een aanbouw. We zijn hierover zeer tevreden. De samenwerking verliep prettig, er werd meegedacht en ook altijd een oplossing gevonden voor de probleempjes. We genieten nog iedere dag van het mooie resultaat! Bedankt Peter, Fred en Gaby en alle anderen die hier een steentje aan hebben bijgedragen!

John de Wissel

31-10-2018

Afgelopen voorjaar hebben Peter en zijn team ons huis grondig verbouwd, een aanbouw en een nieuwe garage geplaatst. Wat zijn we blij met het eindresultaat! Het is niet alleen mooi geworden, ook juist de praktische adviezen komen zeer goed tot zijn recht. Daarnaast, Hans was altijd de opgewekte bouwvakker waar je blij van wordt. Kortom, we zijn meer dan tevreden. Bedankt voor jullie werk mannen!

Fam. van Dijk

5-6-2018

We zijn erg tevreden over onze nieuwe kozijnen! Ze sluiten echt super en het ziet er erg mooi uit.

Paul en Anna van Eijk

7-2-2018

Een half jaar geleden is Bouwbedrijf Ad Spruit begonnen met de verbouwing van ons woonhuis en schuren. Nu, een half jaar later, is ons droomhuis gerealiseerd. Dank aan Peter voor het inzicht, je ideeën en het altijd meedenken. En dank aan Fred en Gaby, jullie hebben zo'n bouwtalent en denken altijd in oplossingen! We hadden ons geen beter bouwbedrijf kunnen wensen.

M. Meier

16-1-2018

Zeer tevreden over de renovatie van onze boerderij. Vanaf de eerste schouw tot aan de laatse ronde, een zeer goede ervaring met Peter en z'n team. Tijdens de bouw zeer goede samenwerking en flexibele opstelling. Ook uitbesteedde werkzaamheden door loodgieter en elektricien als zeer goed ervaren met prima afstemming tussen alle partijen. Een echte aanrader! Peter en Hans bedankt voor de prettige samenwerking.

Renata van Schaik

31-10-2017

Peter, Rudi en Stass hebben gewerkt aan de verbouwing van onze woning in Montfoort. Wij hebben vanaf dag 1 ervaren dat zij de verbouwing prima onder controle hadden. Elke uitdaging, klein of groot, werd opgelost. Nieuwe ideëen werden werkelijkheid en het was een hele collegiale/professionele samenwerking met andere bedrijven uit Montfoort en omstreken die ook aan ons project hebben meegewerkt. Ons huis is in het echt nog mooier geworden dan wat van te voren was bedacht. NOGMAALS BEDANKT VOOR DE FANTASTISCHE SAMENWERKING!

Lauwrier

23-10-2017

Het ziet er prima uit, helemaal tevreden. Goed werk.

Anne-Marie en Theo Vergeer

5-9-2017

Nu bijna een jaar geleden zijn wij samen met Bouwbedrijf Spruit het avontuur aangegaan om ons nieuwe huis grondig te verbouwen met als doel de prachtige tekeningen van de acrhitect te realiseren. Mede door de vakmensen, het gevraagde en ongevraagde deskundig advies is het eindresultaat nog mooier dan wij er ons van hadden voorgesteld. Wij kijken terug op een hele goede en prettige samenwerking. Wat we zeker niet willen vergeten te noemen is de flexibiliteit van de medewerkers en goede communicatie gedurende de verbouwperiode, welke mede daardoor prefect is verlopen. Wij willen daarom iedereen die meegewerkt heeft aan ons schitterende huis, in het bijzonder Peter, John en Jeffrey, nogmaals hartelijk bedanken! Helemaal top!

André Huijzer

9-6-2017

Achter nieuwe kozijnen, tuindeur en de dakkapel gerenoveerd door Bouwbedrijf Spruit te Montfoort. Vooraf hadden we 5 offertes aangevraagd waarvan bouwbedrijf Spruit niet de allergoedkoopste was, maar we gingen voor kwaliteit en een bouwbedrijf in onze regio. Alles is door vakmensen geplaatst en het ziet er super uit.

M. Velis

5-6-2017

Wij verwonderen ons nog elke dag over hoe ontzettend mooi onze zolder is geworden! In deze ruimte komt werken, slapen en opbergen op efficiënte wijze samen. Door de perfecte afwerking, het kleurgebruik en de grote hoeveelheid lichtinval is het echt een plaatje geworden. Na deskundig advies van Peter, zijn onze plannen uitgewerkt en waar nodig bijgesteld. Vervolgens is de opdracht vakkundig uitgevoerd door de altijd vrolijke en opgeruimde medewerkers. Alles verliep volgens afspraak, er werd hard gewerkt, meegedacht en keurig opgeleverd. Het resultaat is mooier dan we hadden durven dromen, echt super geworden, wij genieten er elke dag van!

Simon Snel , The Old Bakery

28-4-2017

In een woord: super! Goede begeleiding van begin tot eind, afspraken worden nagekomen en eindresultaat is er een om van te dromen! Special thx to Fred en Gaby

Harrie & Helga

24-4-2017

Wij hebben met Peter, Rudi & de rest van het team ons nieuwe huis gebouwd. Dat is ons zeer goed bevallen. Wij hebben een grote, landelijke aannemer overwogen en Bouwbedrijf Spruit. In de aanloopfase zijn we goed geadviseerd door Peter en dat gaf vertrouwen. Zoals gehoopt leidde de keuze voor een wat kleinere lokale aannemer tot een erg prettige & flexibele samenwerking tijdens de bouw. Die samenwerking was vooral mogelijk doordat Rudi gedurende de bouw vrijwel altijd zelf aanwezig was op de bouw. Tijdens het bouwproces hebben zowel Peter als Rudi vaak meegedacht en geadviseerd, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Het resultaat is dan ook geweldig! Geen moment spijt van onze keuze voor deze aannemer!

Familie Bovenkerk

8-4-2017

We zijn echt supertevreden met het werk dat Peter en zijn team voor ons heeft gedaan. Onze uitbouw is prachtig geworden en het is gelukt om voor kerst terug te verhuizen naar ons huis. Dus ook de planning was top. We hebben op een hele fijne, relaxte manier samengewerkt. Wij zouden geen moment twijfelen om weer met ze in zee te gaan.

Xavier Tilman

4-4-2017

Heel blij met resultaat ! Ad Spruijt Bouwbedrijf heeft creatief meegedacht in oplossingen waarmee wij ook kosten hebben kunnen besparen.Top team met uiteindelijk een prachtig resultaat !

Mike Peelen

3-4-2017

Bouwbedrijf Ad Spruit heeft de verbouwing van ons kantoor gedaan en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Alles volgens planning en duidelijke communicatie. Super gedaan bouwbedrijf Ad Spruit.

Fam. de Lepper

14-2-2017

De kozijnen zijn geplaatst en we zijn er heel erg blij mee. Het ziet er echt mooi uit. Jullie hebben vakwerk geleverd!

De Vries

7-2-2017

Bouwbedrijf Ad Spruit heeft bij ons een prachtige aanbouw gemaakt en onze woning verbouwd. Het was een grote verbouwing, maar alles verliep soepel en in goed overleg. Het is helemaal naar wens verlopen.Trots op het eindresultaat. Bedankt

The Old Bakery Montfoort

5-12-2016

Pure vakmannen, die mannen van Bouwbedrijf Ad Spruit!

G.T.

1-11-2016

De timmermannen hebben bijzonder netjes gewerkt en alles perfect gemonteerd. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Mark Linkels

15-10-2016

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de renovatie van de serre en het vervangen van het platte dak is uitgevoerd. De mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn vakkundig, vriendelijk, werken netjes en denken mee. Complimenten hiervoor !!

D. Hoogvorst

3-10-2016

Wij zijn zeer tevreden over alle werkzaamheden die zijn uitgevoerd en de mannen die aan het werk zijn geweest. Zeer goed op elkaar afgestemd. ECHT TOP!

Ronald en Sonja

14-6-2016

Beste Peter en medewerkers, ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking en het fantastische eindresultaat. Een samenwerking die bestaat uit snel schakelen, informeren, oplossingsgericht meedenken en netjes opleveren. Veel mensen hebben al een kijkje genomen in ons huis en iedereen spreekt van vakwerk! Bedankt voor alles en complimenten voor het hele team!!

Marieke v.d. Brink

14-6-2016

Ook ik wil mijn complimenten hier uitspreken voor de service rondom het plaatsen van kunststof kozijnen en dubbel glas. Met al mijn wensen is rekening gehouden, super. Met veel vakkundigheid, toewijding en vriendelijkheid is alles perfect geplaatst en afgewerkt.

Erwin Bos

30-5-2016

Ik wil mijn complimenten uitspreken over het vakwerk dat is geleverd en de mannen die hier gewerkt hebben. De enorme snelheid waarin ze werkten en de orde en netheid is meer dan een 10 waard!

Dennis en Angela

2-5-2016

We willen jullie bedanken voor het mooie werk wat jullie hebben opgeleverd. We zijn erg blij met de mooie schuifpuien en de verbouwde zolder. Fijn dat alles elke keer netjes was opgeruimd!

Meindert Pasterkamp

15-4-2016

afgelopen week zijn er kunststof kozijnen geplaatst(doucheraampje, voordeurkozijn). Dit is door de medewerkers van Spruit perfect geplaatst, netjes en perfect afgewerkt. Complimenten hiervoor !!

Geke en Sandra Ekelschot

1-2-2016

Beste Ad, Ruud, John en medewerkers die hebben gewerkt aan de verbouwing van restaurant de Heeren van Montfoort, Wij hebben voor bouwbedrijf Ad Spruit gekozen omdat we een hele fijne samenwerking hebben gehad, 19 jaar geleden toen we restaurant de Gouden Leeuw hebben gerestyled en vergroot. Nu was ons interieur weer toe aan een iets moderner ''jasje" en samen met interieurontwerper Eric Kuster zijn we tot een sfeervol ontwerp gekomen en uiteraard hadden we ook Ad Spruit nodig om de dagelijkse leiding op zich te nemen. Wij hebben vanaf dag 1 ervaren dat Ad en zijn medewerkers alles prima onder controle hadden. Elk probleem klein of groot werd gelijk opgelost, nieuwe ideetjes werden er bedacht en het was een hele collegiale/professionele samenwerking met alle andere bedrijven uit Montfoort en omstreken die ook aan ons project hebben meegewerkt. Zoals Eric Kuster vaak heeft gezegd; hier hebben allemaal vak mensen gewerkt en de Heeren van Montfoort is in het echt nog mooier geworden dan mijn ontwerp! We zijn erg blij dat we voor jullie hebben gekozen omdat het best een hectische tijd voor ons is geweest en Ad gaf ons veel rust, omdat alles prima gecommuniceerd en uitgevoerd werd en de planning een week eerder klaar was. NOGMAALS BEDANKT VOOR DE FANTASTISCHE SAMENWERKING! Tot gauw in de Heeren van Montfoort.

P. van Vliet

11-1-2023

Peter, compliment voor je planning en de nette uitvoering door je mannen. Het loopt gesmeerd en keurig. We zijn blij met jullie, bedankt!

Jozef Duijts

11-1-2023

Mijn vrouw en ik ,zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kunststof kozijnen de deskundigheid ,vriendelijkheid van de jongens die het werk hebben uitgevoerd en de nazorg ! Voor ons een dikke 10

Folkert

11-1-2023

Wij zijn de bewoners van de villa in zeist, zie foto's. Het eindresultaat is nog beter dan de foto's laten zien. Heel prettig wonen in een vernieuwd huis. Straks het schuurtje in de tuin met een nieuw rieten dak gaat het plaatje kompleet maken. Gaat vast weer mooi worden!!!

Heumen

19-1-2016

We zijn uitermate tevreden over de afhandeling en over de jongens die hier het werk hebben verricht. Echt Top.

Olaf Rutten

8-1-2016

2 jaar gelden een dakkapel laten plaatsen en nu de keuken laten verbouwen. Echt vakmensen die meedenken. Wij zijn niet zo van reacties plaatsen maar maken graag een uitzondering.

Fam. van der Aar

7-12-2015

Een nieuwe voordeur geplaatst. Geweldige service en top kwaliteit. Echt vakwerk en de heren die het geplaatst hebben zijn heel netjes te werk gegaan. Top dus!!!

fam Boeijen

9-11-2015

wij zijn erg tevreden over de werkwijze en kwaliteit. heel goed bedrijf!

Arthur Kruijer

28-9-2015

kozijn achter vervangen naar volle tevredehied, met dank aan Niels&Niels en Ad Spruit bouwbedrijf

Fam.van Weerdenburg\Schoenmaker

11-9-2015

We zijn zeer tevreden met het resultaat, na het plaatsen van de kunststof kozijnen. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

De Jong

24-8-2015

Knap staaltje werk heren! Wat een ruimte hebben we erbij gekregen! Afwerking is keurig.

Fam. Heyman

13-7-2015

Het is al gezegd, maar wilde je nogmaals laten weten dat we blij en trots zijn op het resultaat en de prettige manier van werken.

Paul en Rosa

30-6-2015

Het resultaat is echt prachtig geworden, mede dankzij jouw collega's!Nogmaals ontzettend bedankt voor alles Peter!

B.J.

23-6-2015

Door Bouwbedrijf Ad Spruit is een nieuwe verdieping op ons huis gebouwd. We zijn erg blij met de manier waarop dit is verlopen. Vooraf prettig overleg over onze wensen en de mogelijkheden. En tijdens de verbouwing konden we nog overleggen als we iets wilden veranderen. Alles ziet er keurig uit en is netjes opgeleverd. Top!

Van Heumen

15-6-2015

We zijn uitermate tevreden over de verbouwing en over de jongens die hier het werk hebben verricht. Echt top!

Jan Arts

10-3-2015

Dat ziet er weer allemaal goed uit, met dank aan Bouwbedrijf Ad Spruit uit Montfoort. Heren bedank voor de goede service.

Cor en Ria van Weel

1-12-2014

Geen nieuwbouw maar een renovatie van onze twee dakkapellen, iets nieuws maken van iets ouds en dan komt er vakmanschap bij kijken. Wij moeten zeggen dat het met het vakmanschap wel goed zit, alsof het nieuwbouw is zowel binnen als buiten perfect afgewerkt. Bouwbedrijf Spruit mag trots zijn op hun werknemers, het is helemaal geworden zoals wij het bedoeld hadden. Complimenten voor het gehele team

Fam. Smit

14-11-2014

Wij zijn heel blij met de mooie zolder die jullie gerealiseerd hebben. We krijgen er veel complimenten over. En wat gaan jullie mensen leuk met jonge kinderen om! Onze zoon van bijna 4 heeft het er nog veel over. Onze complimenten!

Fam. Kroon

14-10-2014

Peter, Rudy, Ad en alle andere vakmensen die onze aanbouw hebben gemaakt; ontzettend bedankt voor al jullie inzet en flexibiliteit! Het is helemaal naar onze zin geworden.

Frans en Barbara

19-9-2014

We heel erg blij met ons prachtige verbouwde huis Jullie bedrijf heeft er echt iets moois van gemaakt. Dank hiervoor. Wat een metamorfose. We krijgen volop complimenten. Prachtig!

Fam. Klaasen

1-9-2014

Graag willen wij u laten weten erg tevreden te zijn met de werkzaamheden die u bij ons heeft verricht. Vakbekwame mensen, vriendelijk en ze staan open voor onze mening.

Ton Buijk

22-4-2014

Bijzonder tevreden en content met mijn keuze voor fa. Ad Spruit! Vriendelijke mensen, aardige monteurs, zuigen zelfs ergste troep weg...Overleg over wijzigingen verliep soepel en algehele afhandeling en afwerking is subliem! Een aanrader als u een betrouwbaar bedrijf zoekt!

Jan

8-4-2014

Door Bouwbedrijf Ad Spruit is een nieuwe verdieping op onze woning geplaatst, wanden geplaatst en alles afgewerkt. We zijn erg blij met het eindresultaat. Er is netjes gewerkt en alles binnen ons budget en een strakke planning.

Co en Annie

23-1-2014

In 2010 is onze stal, naar volle tevredenheid, verbouwd door Bouwbedrijf Spruit tot een luxe Bed and Breakfast.In 2013 zijn er kozijnen vernieuwd en voorzetramen geplaatst. Alles keurig afgewerkt en netjes opgeruimd Kortom wij zijn heel tevreden!!

Esther

22-11-2013

Nog elke dag genieten we van ons 'nieuwe' verbouwde huis door jullie medewerking, meedenken, enthousiasme en vooral vakwerk

Jose

18-11-2013

Professionele aannemer; prettige communicatie, korte lijnen, hoog afwerkniveau en vakbekwaam personeel. Wij zijn ontzettend blij met onze dakopbouw. Bedankt!

Lilian Anbergen

16-7-2013

Bouwbedrijf Spruit heeft gezorgd dat er een prachtige uitbouw is gekomen. Het is ontzettend mooi geworden. Dank voor de tips, het meedenken en jullie flexibele instelling. Ik ben er erg blij mee!

Van den Hadelkamp

11-7-2013

Wij zijn bijzonder content met de geplaatste terrasoverkapping! De afwerking is keurig. Geen schroeven, bouten of stroomdraden in het zicht. Bedankt!

Marc

1-7-2013

We hebben een verbouwing gehad van onze zolder. Er is een nieuwe dakkapel geplaatst, wanden geplaatst, badkamer geinstalleerd, vloeren gelegd en geschilderd. Wij zijn bijzonder tevreden! Nogmaals dank!

C.W. Stigter

4-6-2013

Bouwbedrijf spruit heeft bij ons de bovenverdieping verbouwd, plafonds, wanden allemaal strak en weinig overlast in ons woonhuis! gewoon goed en netjes geregeld door de mannen van Spruit!!

Jeroen

3-6-2013

Bij mij inmiddels een complete zonne energie installatie gemaakt! Draaien ze hun hand niet voor om bij Spruit! Heel erg tevreden. Netjes gewerkt en fijne mensen en mee samen te werken. Van harte aan te bevelen.

Schrijf een reactie

Schrijf een reactie voor in ons gastenboek

arrow right icon
Doorzoek de website