Tekst over foto - Dakkapel en dakopbouw

Dakkapel en dakopbouw

Wilt u uw dak verhogen of uitbouwen? Wij helpen u graag.

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV

Dakopbouw

Met een dakopbouw kunt u een extra verdieping op uw woning creëren. Een dakopbouw wordt zoveel als mogelijk prefab gemaakt in onze eigen werkplaats en met de kraan op uw woning geplaatst, waardoor het dak zo snel als mogelijk weer wind- en waterdicht is. De dakopbouw kan volledig naar uw wens worden afgewerkt. Er zijn vele mogelijkheden en wij adviseren u graag daarover. . 

Dakkapel

Dakkapellen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en met de kraan op uw woning geplaatst, waardoor het dak in één dag wind- en waterdicht is. De dakkapel kan volledig naar uw wens worden afgewerkt. Door de verschillende mogelijkheden met betrekking tot materialen en kleuren, kunt u de dakkapel iedere gewenste uitstraling geven. De dakkapellen kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van onderhoudsvriendelijk kunststof kozijnen, zijwanden en overstek, waardoor schilderen verleden tijd is. Standaard wordt de dakkapel voorzien van HR++ glas en ventilatieroosters. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het toepassen van rolluiken en screens, al dan niet ingebouwd in het overstek en de dakkapel kan worden voorzien van insectenhorren.

Dakkapelrenovatie

Als uw huidige dakkapel nog in redelijk goede staat is, maar er wel een aantal onderdelen aan vervanging toe zijn, dan kunt u voor dakkapelrenovatie kiezen. Het renoveren kan bestaan uit bijvoorbeeld het vervangen van het kozijn door een nieuw kunststof of hardhouten dakkapelkozijn, het plaatsen van dubbel glas, de vervanging van de zijwangen en boeiborden door trespa of rabatdelen, het vernieuwen van dakbedekking, het isoleren van het dak en de zijwangen en het vervangen van loodslabben. Door een renovatie ziet uw dakkapel er weer uit als nieuw. Bijkomend voordeel is dat de afwerking van de binnenzijde behouden kan blijven. Denk hierbij aan de bestaande plafonds, inbouwspots en zijwanden.

Binnenafwerking

De binnenafwerking van uw dakkapel kunt u naar eigen wens uit laten voeren; de ruimte kan afgetimmerd worden, gestuct en geschilderd. Onder het kozijn kunnen bijvoorbeeld schuifdeuren gemaakt worden, zodat er extra opbergruimte ontstaat.

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website