Tekst over foto - Erker aanbouw serre en veranda

Erker, aanbouw, serre en veranda

Extra leefruimte in en om uw woning.

 

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV

Erker

Een erker verfraaid het aanzicht van uw woning en geeft veel extra leefruimte in uw woonkamer of keuken. De erker wordt zoveel mogelijk gebouwd met materialen zoals reeds in het huis zijn gebruikt, zodat de erker één geheel wordt met de woning. Denk daarbij aan de keuze van stenen, kozijnen en beglazing.

Aanbouw

Een aanbouw geeft extra leefruimte in uw woonkamer of keuken. De gevel kan geheel naar wens worden ingevuld met bijvoorbeeld een schuifpui of openslaande deuren. Om extra lichtopbrengst te creëren kan er ook gekozen worden voor een lichtstraat in het plafond.

Serre

Met een serre creëert u extra woonruimte aan de zijkant of achterkant van uw woning. Een serre heeft de prettige eigenschap dat u optimaal kunt genieten van de zon. Ook de tuin wordt optimaal bij uw woonkamer betrokken. Door het gebruik van goede materialen kan de serre een aangenaam binnenklimaat krijgen in de zomer en in de winter. Er zijn vele mogelijkheden; houten, kunststof of aluminium kozijnen, recht of met waaierdak en indien gewenst voorzien van zonwering en/of screens. 

Veranda en terrasoverkapping

Een veranda is een wens voor iedereen die houdt van het buitenleven. Het verlengt het tuinseizoen met enkele maanden en is een echte verrijking van woning en tuin. U zult talloze praktische voordelen ervaren. Uw tuinmeubelen gaan langer mee en buiten zitten is zelfs mogelijk wanneer het regent. Bovenal is een veranda een plezierige, knusse plek om lekker te genieten van de goede dingen van het leven! Een veranda wordt volledig op maat geleverd in hout, kunststof of aluminium.
 
Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website