Tekst over foto - verbouw en renovatie

Verbouw woning of bedrijfspand

Bij de meeste woningen kan door middel van een verbouwing extra woonruimte en comfort gecreëerd worden. Zo komt er een oplossing voor onvervulde of gewijzigde woonwensen, bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding, de behoefte aan een kantoor aan huis of een slaap-/badkamer op de begane grond. Bouwbedrijf Spruit bv beschikt over een team van gespecialiseerde medewerkers die deze wensen kunnen realiseren.
 

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV

Voor de start van de verbouwing van uw woning of bedrijfspand wordt u vrijblijvend geadviseerd over de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw wensen. Zodra uw wensen duidelijk op tekening en in een werkomschrijving zijn verwerkt, wordt middels een offerte en open begroting duidelijk gemaakt wat het resultaat wordt van de verbouwing van uw woning en wat u van ons mag verwachten.

De bouw of verbouw van onroerend goed moet aan wettelijke eisen en aan plaatselijke verordeningen voldoen. Voordat met de verbouwing gestart kan worden, moet er o.a. een toetsing plaatsvinden aan het bestemmingsplan, de Woningwet (Bouwbesluit) en de daarbij behorende bouwverordeningen en de Wet milieubeheer. Bouwbedrijf Spruit bv kan desgewenst de aanvraag van de benodigde vergunningen voor u verzorgen.

Bouwbedrijf Spruit BV logo
Bouwbedrijf Spruit BV
arrow right icon
Doorzoek de website